قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۹/۲۷ - ۱۱:۰۶
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران

اجرای پروژه ایران‌زمین از ابتدا اشتباه بود/ از این پس اجازه این‌گونه پروژه‌ها را نمی‌دهیم

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه اجرای پروژه ایران زمین از ابتدا اشتباه محض بود، گفت: از این پس شورا نظارت لازم را بر پروژه‌ها خواهد داشت و اجازه اجرای این‌گونه پروژه‌ها را در سطح شهر نخواهیم داد.

اجرای پروژه ایران‌زمین از ابتدا اشتباه بود/ از این پس اجازه این‌گونه پروژه‌ها را نمی‌دهیم

 

 

به گزارش سراج24: محمد سالاری با اشاره به اینکه در جلسات گذشته شورای شهر اکثریت اعضاء بر لغو پروژه ایران زمین تاکید داشته‌اند، اظهارداشت: در این زمینه نیز شاهد تعامل وزیر راه و شهرسازی بودیم که امیدواریم اینگونه تعاملات در آینده نیز ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه به دلایلی که در آینده نزدیک آنها را اعلام خواهیم کرد پروانه پروژه ایران زمین صادر شده بود و باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده‌ای برای ساکنین این منطقه شده بود.

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: پس از اتفاقات چندماهه اخیر، اعضای شورای شهر مصمم شدند که جلوی ادامه این پروژه را بگیرند که خوشبختانه پس از برگزاری جلسات متعدد، کمیسیون شورای عالی شهرداری تصمیم بر لغو مجوز پروانه ایران‌زمین را داد.

وی با اشاره به اینکه اجرای پروژه ایران‌زمین از ابتدا اشتباه بود گفت: از این پس مجوز اینگونه پروژه‌ها را در تهران نخواهیم داد چرا که اینگونه پروژه‌ها جز دردسر و ایجاد مشکل برای شهروندان و ساکنین چیز دیگری ندارد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••